NAK+ Agrármegoldások

NAK+ Agrármegoldások

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára folyamatosan bővülő, minőségi szakmai szolgáltatásokat nyújtunk immár több, mint 10 éve.  
A NAK+ Agrárszolgáltatásokkal a célunk, hogy gazdálkodóink ezen agrárspecifikus szolgáltatásainkat egy helyen érhessék el, akár online, vagy a falugazdász irodákban személyesen. Feladatunknak tűztük ki, hogy megkönnyítsük és optimalizáljuk az agrárvállalkozások működését, segítsük a hatékonyabb gazdálkodást és hozzájáruljunk a gazdaság fejlődéséhez.

+

NAKRISK Biztosítás

A NAK+ szolgáltatása 2016 óta segíti a gazdálkodókat igényeik szerinti megfelelő biztosítási fedezet megtalálásában. A NAKRISK felületén a feltételek azonnali összehasonlításával kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb biztosítási terméket, adatok megadásával díjat kalkulálhatsz, és ezt követően akár meg is kötheted biztosításod a számodra legkedvezőbb feltételekkel. 

Bővebben
+

FELNŐTTKÉPZÉS

A NAK+ két évtizede biztosít a gazdálkodók és érdeklődők számára piaci igényeknek megfelelő képzéseket. Célunk gyakorlatorientált képzések biztosítása a résztvevők számára, amelyen olyan hasznos tudást sajátíthatnak el, melynek alkalmazásával eredményes gazdálkodást valósíthatnak meg és sikeresen fejleszthetik vállalkozásukat.

Bővebben
+

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV

A NAK+ által készített tápanyag-gazdálkodási tervek teljes mértékben megfelelnek az aktuális jogszabályokban előírt követelményeknek, illetve az AKG/ÖKO kötelezettségeknek is. A hazánkban elérhető legszélesebb talajvizsgálati és tápanyag-ellátottsági adatbázisra támaszkodó szoftvert alkalmazzuk, mely mögött többéves akadémiai tudás és gyakorlati eredmények áll.

Bővebben
+

LABORSZOLGÁLTATÁS

A NAK+ laborszolgáltatásában a jogszabályokba foglalt és a pályázati kötelezettségekhez szükséges talaj-és levélanalízis mellett több, mint 30 vizsgálati csomag érhető el kedvezményes áron. Az előírásoknak való megfelelésen túl a vizsgálatok az okszerű tápanyag-gazdálkodás alapját is képezik, amely a költségcsökkentés szempontjából is kiemelten fontos.

Bővebben
+

MOL-KÁRTYA

A NAK+ és a MOL közötti megállapodása értelmében a kamarai tagok jelentős kedvezményekkel tankolhatnak a MOL benzinkutakon. Jelenleg kétféle MOL-NAK kártya szerepel a konstrukcióban, ezek az előre feltölthető MOL-NAK GOLD PREPAID kártya és a halasztott fizetést biztosító MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY kártya.

Bővebben
Előző Következő

ELÉRT EREDMÉNYEK

FELNŐTTKÉPZÉS

1053

KÉPZÉS

293

OKTATÓ

251

HELYSZÍN

32273

ELÉGEDETT GAZDA

Laborszolgáltatás

14330

MEGRENDELÉS

84447

Mintaszám

Tápanyag-gazdálkodási terv

44243

Parcellák száma

173903

Összes területméret (hektár)

NAKRISK biztosítás

5229

ELÉGEDETT GAZDA

Vedd fel velünk a kapcsolatot!